Keerbergen

Immo Margriet

Immo Margriet staat voor expertise

Margriet De Roover leidt het kantoor, samen met medewerker Johan De Keyser. Beide hechten ze hecht het grootste belang aan een correcte service en aan een goed contact met eigenaars, huurders en kopers.

Een actieve en creatieve aanpak

Wij zijn gedreven in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies en verkavelingen. Wij maken gebruik van een brede waaier aan publiciteitskanalen, zodat kopers en huurders snel de weg vinden naar uw eigendom.

Gericht op kwaliteit

Wij zijn er van overtuigd dat uitstekende dienstverlening de enige manier is om te overleven in de concurrentiële vastgoedmarkt. Bij Immo Margriet primeren kwaliteit en service, of het nu gaat om een vrijblijvende schatting van uw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het technisch beheer van een huurwoning.

Immo Margriet is lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen van België (CIB) en onderschrijft de deontologische code van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Tevens zijn we lid van het Immoview netwerk, een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende autonome vastgoedmakelaars, die hun krachten bundelen voor een betere service aan de klant.

Op Immo Margriet kunt u rekenen, van het eerste contact tot het afsluiten van de verhuur- of verkoopovereenkomst, en lang daarna. Contacteer ons gerust voor informatie en advies over kopen en verkopen, huren en verhuren. Jarenlange ervaring, praktische gedrevenheid en een frisse dosis creativiteit.

Met Immo Margriet hebt u goed gekozen.

Word jij onze
volgende collega?

een aangename samenwerking en afgebakende regio

meer zichtbaarheid en meer naamsbekendheid

minder concurrentie en minder strijd

minder kosten en minder risico

meer klanten en meer verkoop

Voldoe je aan deze
voorwaarden?

u hebt voldoende vastgoedervaring

u geniet een degelijk imago en vastgoedaanbod

u zit minstens in een aanvullende regio

u hebt voldoende inkoopcapaciteit en ervaring

u bent bereid om samen te werken met andere makelaars en commissie te delen(indien een andere makelaar een eigendom van uw kantoor verkoopt/verhuurt)

Neem dan contact met onze voorzitter voor een kennismakingsgesprek.

Deel deze pagina