Herentals

Meeus Vastgoed

Een nieuwe thuis voor u en uw gezin. Wij regelen alle noodzakelijke formaliteiten en u geniet intussen van uw vrije tijd.

Meeus vastgoed heeft een nauw samenwerkingsverband met een netwerk van onafhankelijke, dynamische makelaars verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. De intensieve samenwerking tussen de makelaars onderling is gebaseerd op een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt en uitwisseling van het aanbod. Dit laat de makelaars toe zowel lokaal maar ook op grotere schaal uw belangen nog beter te behartigen. Dit wil dus zeggen dat potentiële verkopers een enorm groot aantal potentiële kopers kan bereiken en ook andersom. De klant blijft uiteraard altijd centraal staan bij zijn eigen makelaars. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering naar klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken, die alle makelaars delen.

Wij staan voor ons verkopend cliënteel garant voor een kosteloze bemiddeling en administratie, zolang uw pand niet verkocht is.

Een aankoopmakelaar, nog niet van gehoord? Meeus vastgoed bemiddelt voor u de aankoop!

Vreemde vaststelling is dat mensen voor de aankoop van een eigendom in ons land zelden beroep doen op een professionele vastgoedbemiddelaar. Wij bieden aan potentiële kopers wat graag onze expertise als vastgoedexpert aan. Daarbij gaan we veel verder dan de klassieke vastgoedmakelaar die enkel een zoekopdracht aanmaakt voor de eigendommen in zijn eigen portefeuille. Buiten ons eigen groot netwerk speuren wij werkelijk heel de vastgoedmarkt af en gebruiken daarvoor alle beschikbare kanalen om zo nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwe aanbiedingen zodat we onze klanten als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuwe panden die aan hun criteria voldoen en u, u geniet intussen van uw vrije tijd.

contact kogo

Yves Meeus

Hellekensstraat 55

2200 Herentals

0475 56 16 22

Serez-vous
notre prochain collègue ?

une collaboration agréable et une région délimitée

plus de visibilité et plus de notoriété

moins de concurrence et moins compétition

moins de frais et moins de risque

plus de clients et plus de ventes

Remplissez-vous
les conditions suivantes ?

vous avez suffisamment d’expérience dans l’immobilier

vous bénéficiez d’une bonne image et avez une solide offre immobilière

vous êtes au moins présent dans une région supplémentaire

vous avez suffisamment de capacité d’achat et d’expérience

vous êtes prêt à collaborer avec d’autres agents immobiliers et à partager la commission (si un autre agent vend ou loue une propriété de votre agence)

Prenez contact avec notre président pour un premier contact.

Partagez cette page