Alles wat u moet weten over vastgoed.

Immoview heeft enkele van de meest ervaren, geselecteerde zelfstandige vastgoedagentschappen in zijn netwerk, regionaal verspreid over Brussel en Vlaanderen. Al deze agentschappen zijn gespecialiseerd in verkoop en verhuur van alle soorten vastgoedeigendommen. De echte kracht van Immoview ligt grotendeels in de samenwerkingsverband van onafhankelijke en dynamische, BIV-erkende vastgoedmakelaars. Hun intensieve en nauwe coöperatie is gebaseerd op een gegronde kennis van hun locale vastgoedmarkt en het gemeenschappelijk gebruik van de Immoview databank, waarin alle vastgoed van de Immoview agentschappen beheert en uitgewisseld worden. Deze permanente uitwisseling tussen de agentschappen is de eigenlijke successleutel van het Immoview systeem.

VERKOPEN
VERKOPEN

U verkoopt niet elke dag een eigendom. Geen eenvoudige opdracht. Daarom overweegt u om de hulp van een makelaar in te roepen. Maar biedt die wel écht een meerwaarde? Of strijkt hij gewoon zijn commissie op?

VERHUREN
VERHUREN

Vous investissez dans des propriétés de rapport. C'est un bon investissement. A condition que vous trouviez un bon locataire évidemment. Peut-être vous l'avez déjà essayé vous-même. Louer votre maison. Alors, vous savez exactement où le soulier le blesse.

KOPEN
KOPEN

U koopt uw thuis niet in een supermarkt. U betaalt het niet zomaar even met uw bankkaart. De aankoop van een eigendom is een belangrijke beslissing. Weet u wat u koopt?

HUREN
HUREN

U huurt een huis niet zoals een video. U haalt uw thuis niet snel even uit een rek. Het huren van een huis, groot of klein, is een belangrijke beslissing. Weet u wat u huurt?

VASTGOED
ALS BELEGGING?

Nog meer informatie nodig? We hebben enkele interessante links verzameld.