Over Immoview

IMMOVIEW makelaars : Altijd de meest competente makelaars in uw buurt

Het kopen of verkopen van appartementen en huizen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Neem daarom geen onberekende risico's en vertrouw op de jarenlange expertise van één van de IMMOVIEW makelaars.

IMMOVIEW is een nauw samenwerkingsverband van onafhankelijke, dynamische makelaars verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. De intensieve samenwerking tussen de makelaars onderling is gebaseerd op een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt en een permanente uitwisseling van hun aanbod.

Dit laat de IMMOVIEW makelaars toe zowel lokaal maar ook op grotere schaal uw belangen te behartigen. De klant blijft uiteraard altijd centraal staan bij zijn eigen makelaars. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering van klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken, die alle IMMOVIEW makelaars delen.

Alle IMMOVIEW makelaars hebben de noodzakelijke erkenning van het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars) en zijn tevens lid van het CIB (Confederatie van ImmobiliënBeroepen). Tenslotte is de eigen identiteit van iedere IMMOVIEW makelaar tevens een uitstekende aanvulling op die van de andere. Het delen van kennis en middelen en een gezonde kritische blik naar elkaar maakt IMMOVIEW tot een professionele allround dienstverlener.

Bent u makelaar en wilt u lid worden? Stuur een e-mail naar info@immoview.be

Vind een makelaar in de buurt.
map

WIJ STAAN
KLAAR OM U TE HELPEN